fbpx

Нов кабинет „Спортно възстановяване“ отваря врати днес 01.11.2021г. в МЦРСМ I Пловдив


От 1-ви ноември спортисти и граждани на Пловдив ще могат да се възползват от чисто нов, оборудван с последно поколение техника, кабинет за бързо и ефикасно възстановяване след интензивна спортна дейност.

Кабинетът е предназначен предимно за спортисти, за да могат възможно най-бързо да се върнат към състезателна и тренировъчна дейност. Могат обаче да се възползват и физически активни граждани, които желаят да се възстановят по най-бързия и ефикасен начин от травми и контузии.

Кабинетът е обурудван с последно поколение текар терапия, ултразвук, магнит, ниско и средночестотни токове, апаратен лимфен дренаж, криотерапия, кинезиологичен и спортен тейпинг.

За пълното и качествено възстановяване има подходящи условия за извършване на различните видове спортен масаж и мануална терапия. В съседство е водолечението, което включва подводна гимнастика, медицински водни колелета, тангенторна вана и сауна.

Желателно е преди посещение пациентите да имат консултация с лекар ортопед. В случай, че няма такава, нашият екип може да окаже съдействие и да Ви насочи към специалисти, с които работим.

Ако желаете да се възползвате от услугите, предлагани в кабинета, моля, позвънете на телефон  +359 877 054 110 или на Регистратура – 032 644 049.