fbpx

Мобилна рехабилитация и водолечение с нова есенно-зимна организационна схема на работа


Поради широкия отзвук и проявен интерес от страна на пловдивската общественост, се наложи оптимизация на организационната схема за работа през следващия есенно-зимен период.

МОБИЛНАТА РЕХАБИЛИТАЦИЯ С ФИЗИОТЕРАПИЯ е иновативен подход, който беше въведен за първи път на територията на град Пловдив от новото ръководство на „Медицинския център по рехабилитация и спортна медицина I – Пловдив“, в отговор на нуждите на трудно подвижни пациенти по време на COVID пандемията.

Поради засиления интерес от страна на пациенти и техни роднини, се налага реорганизация на работния процес, определяйки ПОНЕДЕЛНИК, СРЯДА и ПЕТЪК от работната седмица, в които физиотерапевт-рехабилитатор е на разположение на пациентите за осъществяване на мобилна рехабилитация с физиотерапия в домашни условия.

Възраждането на ВОДОЛЕЧЕНИЕТО в град Пловдив е най-новата инициатива на Медицинския център по рехабилитация и спортна медицина и включва комплекс от водни процедури:

  • хидромасажна вана;
  • тангенторен подводен масаж;
  • медицински водни колелета;
  • водна пътека;
  • водна гимнастика;
  • сауна с контрастен душ.

Всички водни процедури в направление ВОДОЛЕЧЕНИЕ са достъпни за пациентите както за индивидуална, така и за групова терапия, всеки ВТОРНИК и ЧЕТВЪРТЪК от работната седмица.

Всички по-горе упоменати услуги са платени, съгласно утвърдения ценоразпис на дружеството.

Записването се осъществява на телефон +359 879 608 084 или на Регистратура – 032 644 049.