fbpx

Видове терапии, предлагани от нас


В желанието си да лекува своите пациенти по най-ефективен начин, д-р Илиев комбинира древни източни лечебни методи с най- модерната и високотехнологична апаратура. Д-р Илиев има изкаран курс за Рейки терапия 1-во ниво, като неговата цел е да лекува както тялото, така и духа.

За повече инфомация и записване – тел. 032 643 902 или +359 899 226 602

ТЕКАР терапия

Това представлява високочестотен ток, който се прилага локално и много прецизно. Преминавайки през кожата, без загуба на енергия, се превръща в топлина в по – дълбоко разположените тъкани. Уникалното при този апарат е, че може да се комбинира с мануални техники, както и с пасивни и активни движения, извършени от терапевта и пациента. Апарата е подходящ за заболявания на опорно – двигателен апарат и периферна нервна система, след спортни травми и следоперативно възстановяване.

Високоинтезивна лазер терапия

Eфективна при заболявания на опорно двигателен апарат, тендинопатии, миофасциален синдром, невралгии и кожни заболявания. Предимствата при прилагане на лазер терапия са: висока ефективност се постига за кратко време. Много точно локализира болката. Бърз и дълготраен ефект. Биостимулация и тъканна регенерация са допълнителни благоприятни ефекти върху човешкото тяло.

Радиална ударно вълнова (Shock wave) терапия

Апарата генерира ударни вълни директно върху травмирания участък. Ефектите от ударно вълновата терапия (УВТ) са: повишаване локалната метаболитна активност, реабсорбция на калцификатите в сухожилията, стимулация на естествените оздравителни процеси в тъканите, подобряване на микроциркулацията, намалява повишения мускулен тонус. УВТ може да се използва при заболявания и травми на мускули, сухожилия, кости и стави.Ниско и средно честотни токове

Ултразвукова терапия